הרעלת מזון או זיהום כלשהו? בחול בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/10/2014 | 15:06 | מאת: הריונית

הי, אני בשבוע 8 נמצאת ביפן כעת. כבר שלושה ימים סובלת משלשול מיימי, היום הצטרף גם דימום לשלשול. אין לי חום ואני מרגישה בסדר חוץ מזה שאני רצה לשירותים כל רגע, אבל פוחדת מזיהומים או חיידקים כלשהם שעשויים לפגוע בעוברים (שניים בינתיים)? אודה לעצתכם.

12/10/2014 | 23:00 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

מומלץ לגשת לבדיקה של רופא, ליטול תרביות צואה. בד"כ נדיר שזיהומים של מערכת העיכול משפיעים על העובר אן ההריון, אך יש מזהמים נדירים שיכולים להתפשט לזיהום רחמי (ואינם גורמים למומים מבניים בעובר...)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה