דימום מוקדם שמתמעט

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2014 | 13:58 | מאת: לי

אנחנו מנסים להכנס להריון. המחזור שלי מגיע כל ראשון לחודש סדיר מאד. המחזור האחרון היה בראשון בספטמבר. ב24 לספטמבר היה דימום קל כשעתיים. ב28 בספטמבר שוב החל דימום קל שהתגבר מעט ב-29 ובשלושים. היום הראשון לחודש הדימום כמעט ונעלם. אציין שבין ה-28 ל30 לחודש היו לי כאבי מחזור חזקים שנעלמו באופן מסתורי. בדיקת הריון ביתית מהיום הראשון לאוקטובר שלילית והדימום כמעט ונעלם. האם זה מחזור? והאם ייתכן הריון? מה משמעות הקדמת הדימום?

01/10/2014 | 14:05 | מאת: לי

שאלה נוספת במידה וזה היה מחזור מאיזה תאריך לחשב את תאריך הביוץ הבא? תודה

06/10/2014 | 13:30 | מאת: ד"ר דנה אירגה

ייתכן כי מדובר בוסת תוכלי לבצע בדיקת הריון בדם בכדי לשלול הריון בצעי רישום של ימי הוסת ופני ליעוץ רופא מטפל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה