אנה דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/09/2014 | 11:34 | מאת: אנה דחוף

היי אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים כמעט 10 פעמיים . בחיים לא נקלטנו לכן הסכמתי לעצמי .... לפני כמה ימים גילו לי דלקת בדרכי השתן ונתמו לי אנטיביוטיקה 500 מ"ג ל5 ימים . כרגע אני באיחור של 4 ימים מהמחזור הסדיר שלי . בדיקות הריון נעשו כבר 5 וכולן שליליות . יש לי כאבים בפטמות ובכל מגע עם אזור החזה . ולפעמיים דקירות קטנות בצד ימין . מה מומלץ לעשות . ואיך אדע אם אני בהריון .

28/09/2014 | 12:23 | מאת: ד"ר דנה אירגה

יש לגשת מחר לבדיקה גינקולוגית וכן לבצע בדיקת בטא בדם תוכלי לבקש הפניה לבדיקה מרופא משפחה ויש לזכור כי גם אם בחיים לא נקלטת - תמיד יש פעם ראשונה ועל כן רצוי לקיים יחסי מין עם הגנה

29/09/2014 | 13:27 | מאת: אנה

אתמול בלילה שכבנו אם אמצעי הגנה ודיממתי . האם זה מחזור ?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה