הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/09/2014 | 20:05 | מאת: גלית

שלום לך דר ! אני בתחילתו של הריון שבוע6 ויש לי כאבים או בחצוצרות או בשחלות אני לא בדיוק יכולה להבדיל כי זה נמצא ממש אחד ליד השני. לא כאבים נוראים אבל די מציקים. לפני 4 ימים היו לי כאבים דומים לאלה של עכשיו והיו לי קצת הפרשות חומות וברוך השם עברו ההפרשות. עכשיו אין הפרשות חומות אבל הכאב עדיין קיים. יש לי ממה לדאוג דר? אני מודה לך על תשובתך מראש!

28/09/2014 | 10:52 | מאת: ד"ר דנה אירגה

גלית, איך את יודעת שמדובר בחצוצרות? בשחלות? אולי מדובר בכאב אחר? מעי? בכל מקרה של כאב יש להבדק על ידי רופא בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה