ריצה והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/09/2014 | 19:36 | מאת: לילי

שלום רב, אני בת 34 +2, מעוניינת בהריון שלישי. אני רצה פעמיים בשבוע 8 ק"מ, מאחר ואני מעוניינת להתחיל לנסות להיכנס להריון, רציתי לדעת האם אפשר להמשיך בשגרת אימונים בתחילת ההריון- הכוונה עד לגילוי ההריון. תודה

28/09/2014 | 10:50 | מאת: ד"ר דנה אירגה

אין מניעה להמשיך בפעילות גופנית אליה את מורגלת גם בעת כניסה להריון. בהריון עצמו תוכלי להמשיך להתאמן כאשר יש לקחת בחשבון שעם התקדמות ההריון הדבר ילך ויעשה קשה יותר ותצטרכי להוריד מינון. אנא פני ליעוץ מסודר של רופא נשים מטפל בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה