Nifty test

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/09/2014 | 17:30 | מאת: עדי

שלום, נתקלתי בעלון שמסביר על בדיקת NIFTY אצל רופאת הנשים שלי בעבר. אני כרגע בשבוע 6 ושוקלת האם לבצע אותה. מאחר ואני לא מכירה אף אחת שביצעה אותה בעבר (הבנתי שהיא חדשה בשוק) רציתי לדעת מה דעת הרופאים פה לגביה? האם שמעו עליה? האם היא אמינה? מהאתר שלהם לא ראיתי שום מנהל תרופות במדינה מערבית (פרט לסין) שאישרה אותה. תודה מראש

16/09/2014 | 06:29 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי עדי ישנן חמש חברות (ללא עליונות ברורה לאף אחת מהן) בארץ שמשווקות את בדיקת הfree fetal dna in maternal circulation. הרופאים בארץ כמובן מכירים ותומכים בביצועה אך היא יקרה. פני לקופה שלך ותשאלי איזה ממהחברות מסובסדת ע”י הקופה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה