דלקת בדרכי בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/09/2014 | 21:15 | מאת: קארן

שלום יש לי כבר תקופה ארוכה דלקת בדרכי השתן. אני מטופלת באנטיביוטיקה. ערכתי בדיקת תרבית שתן עם אנטיביוטיקה בהנחיית הרופא ויצא שלילי. יחד עם זאת אני נכנסת 2-3 פעמים לשירותים, יש לי מעט הפרשה עכורה... ויש לי בדיקת מי שפיר בעוד שלושה ימים. אני ממשיכה לקחת אנטיביוטיקה עד יום שני . הרןפא אמר שאם הבדיקה שלילית אז אוכל לעשות, אך לאור התסמינים כדאי לי לעשות את בגיקת מי השפיר?

15/09/2014 | 18:44 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי קארן באם התרבית שלילית והתסמינים אינם חשודים לבעיה עם ההריון עצמו אין סיבה שלא לבצע את בדיקת מי השפיר. מאחר והרופא שלך מכיר אותך ובדק אותך בהחלט כדאי לסמוך על דעתו. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה