אפטות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/09/2014 | 16:18 | מאת: Hadeal

היי, אני בשבוע 22 וכבר כמה שבועות סובלת מאפטות בלשון- ממש קטנות אבל ממש מציקות וכואבות. לא חוויתי את זה לפני ההריון. האם יש קשר בין הריון לאפטות: שינויים הורמונאליים? חוסר וויטמינים? או שיש הרות אחרות חוות את זה? זה נורא מלחיץ ומדאיג. כבר יומיים משתמשת במשחה בשם אורקורט ולא מרגישה שיש שיפור. מה אפשר לעשות?

03/09/2014 | 09:27 | מאת: hadeal

פליז עזרתכם. אני ממש סובלת

04/09/2014 | 22:55 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי הדיל אין בהכרח יותר אפטות בפה בהריון. כדאי להבדק ע”י רופא כדי לראות מה זה. משחת לידוקאין בג’ל גם יכולה לעזור בכאבים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה