הפלה מאיימת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/08/2014 | 10:10 | מאת: ספיר1

שלום, במוצאי שבת בניגוב לאחר שתן שמתי לב להפרשה צהובה עם פס חום בהיר לאחר כמה ניגובים פנימיים מעט יותר התגלה דם ורדרד בכמות קטנה. פניתי למיון שם בוצעה בדיקת אולטראסאונד בה נצפה עובר תואם שבוע 8 1 תורם לתאריך ווסת אחרונה עם דופק לפי דברי הרופאה יפה מאוד לאחר בדיקה אמרה כי הצוואר סגור ארוך ואמרה שאין סיבה לדאגה מה גם שבשל לחץ מועט באותו בוקר עשיתי בדיקה במוקד נשים וזו גם יכולה להיות סיבה עוד אמרה כי יש הפרשות ישנות לחא דימום טרי יצאנו ממנה בהרגשה מעולה רק מה שהתבוננתי בסיכום ראיתי דבר שהלחיץ אותי מאוד לסיכום- הפלה מאיימת האם יש סיבה באמת לדאגה או שזהו רק מונח?

31/08/2014 | 14:14 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי ספיר זה רק מונח בכל מקרה של דימום במחצית הראשונה להריון. באם דימום צמתחדש פני לבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה