סקירת מערכות מאוחרת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/08/2014 | 06:57 | מאת: אורלי

שלום רב אני בשבוע 22 והייתי בבדיקת סקירת מערכות מאוחרת , הרופא שביצע אותה לחץ לי בבטן בחוזקה כאשר בדק את אזור הראש וחלקיו של העובר. זה מאד כאב וגם לאחר הבדיקה אפילו היום עדיין כואב לי באזור הבטן כשאני נוגעת בה. אומרים שבשלב זה של ההריון צריך להזהר ממכות בבטן כי זה מסוכן לעובר , אנא ענו לי תשובה האם מה שהרופא עשה זה תקין? האם זה לא מסוכן לעובר?

31/08/2014 | 13:39 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אורלי נדיר מאד שחבלה בטנית תגרום נזק לעובר גם אם מדובר בנפילה או תאונה. לחץ של מתמר על הבטן אינו גורם נזק להריון. באם יש לך כאבי בטן כדאי להבדק עי רופא. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה