העמסת סוכר 50..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/08/2014 | 15:00 | מאת: הדר

שלום, עשיתי שלשום העמסת סוכר 50 ויצאה לי תוצאה של 204! האם זה מעיד חד משמעית על סכרת היריון? תודה ויום מקסים הדר.

23/08/2014 | 21:18 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי הדר כן, יש לך סוכרת הריונית ואין טעם לבצע את העמסת הסוכר הגדולה. יש להתחיל בדיאטה ומעקב רמות סוכר תחת בקרת דיאטנית ורופא נשים. בהצלחה

23/08/2014 | 21:23 | מאת: הדר

תודה רבה על תשובתך. מה הם ערכי סוכר תקינים בצום ושעתיים לאחר ארוחה? תודה ושבוע טוב.

24/08/2014 | 22:33 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי הדר ערכי הסוכר הרצויים הם בצום עד 95 ושעתיים לאחר אוכל עד 120. בהצלחה

27/08/2014 | 18:11 | מאת: הדר

שלום.. כל אחד טוען לערכי סוכר שונים. אני רוצה לדעת מה הם ערכי הסוכר שאני אמורה ללכת על פיהם בצום ואחרי שעתיים מארוחה. כרגע אמרה לי אחות במוקד שלאחר שעתיים ארוחה צריך להיות לי ערך של 100 בסכרת היריון. האם אני צריכה להיות עם אינסולין? או במתן תרופתי כלשהו? מודאגת. תודה הדר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה