הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/08/2014 | 19:40 | מאת: שושה

ערב טוב, חודשיים וחצי אחרי לידה ראשונה, ביום רביעי קיבלתי מחזור ראשון לאחר הלידה, הנקה כמעט בלעדית מלבד בלילה. לפני כניסתי להריון ביקרתי אצל רופאת הנשים ביום בו עשיתי הפסק בטהרה ונצפו מספר זקיקים, מה שגרם לנו להניח שבייצתי במהלך הדימום הוסתי. המחזור הבא לא הגיע, וביום האיחור עצמו גיליתי שנקלטתי. יש לי 2 שאלות: 1. האם ייתכן כי ההפרייה בין הזרע לביצית התרחשה במהלך הדימום הוסתי? 2.האם ייתכן כי התהליך קרה שוב במידה וזה אפשרי בכלל, ואני שוב בהריון? אם כן, מתי יהיה ניתן לדעת ע"י בדיקה ביתית? (טרם סיימתי דימום וסתי).

25/08/2014 | 22:33 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי שושה ביוץ בעת הוסת אינו סביר אך ייתכן שהדימום שפירשת כויסתי היה בעצם דימום בעת הריון או דימום בעת ביוץ ולא וסת של ממש. לגבי עכשיו אם קיבלת וסת של ממש לפני מספר ימים הסיכוי שאת הרה הינו מיזערי אך כעת מאחר וחזרת לווסת ולבייץ עלייך להשתמש באמצעי מניעה אם אינך מעוניינת בהריון נוסף כעת. פני לבדיקת רופא נשים והתאמת אמצעי מניעה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה