דופק לעובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/08/2014 | 10:57 | מאת: קרין

שלום, נבדקתי אצל רופא במיון בבריאות האישה ונאמר לי שרואים רק שק הריון שמתאים לשבוע 5 פלוס 1 (לפני חישוב תאריך הוסת האחרונה זה היה אמור להיות שבוע 5 פלוס 4 הסבירו לי שזה בסדר בגלל שאורך המחזור שלי הינו כל 33 יום ולכן הביוץ לא היה ביום ה 14. קבעתי לתור לרופא בשבוע 6 פלוס 5 האם ניתן כבר יהיה להבחין בעובר ודופק? אני בת 28 וזה הוא ההריון הראשון שלי ואני מאוד לחוצה ובמיוחד כי מתוכננת לנו טיסה שבועיים אחרי הביקור אצל הרופא תודה מראש על העזרה

24/08/2014 | 22:24 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי קרין בדרך כלל סביב שבוע 6 יש לעובר דופק. אין סיבה לדאגה. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה