קיבה רכה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/08/2014 | 22:00 | מאת: בולו

שלום, אני בשבוע 14 (+5) וביממה האחרונה אני סובלת מכאבי ראש חזקים שלא עברו במנוחה וכן מעט בחילות. במהלך היום הייתה לי יציאה רכה (לא שלשול חריף). תופעות אלו היו אופייניות לי לפני מחזור ולכן לא ייחסתי חשיבות עד כה אבל הכאב ראש לא פוסק. האם יש מקום לדאגה? כמה זמן להמתין עד לפנייה לרופא? חייבת לציין שהתיאבון לא ירד ולא לקחתי כדור לכאב ראש (מעדיפה להמנע).

24/08/2014 | 22:30 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי בולו קשה לומר אם יש מקום לדאגה או לא שכן חסרים נתונים כמו לחץ דם בדיקה גופנית ואולי אף בדיקות דם. כדאי להבדק עי רופא בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה