אני חולה,במחלת הנשיקה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/08/2014 | 23:52 | מאת: ליאת

שלום אני כנראה חולה במחלת הנשיקה...התוצאות שיש בידי הם היו גם לפני חודשיים ושלוש. בתי בהריון בשבוע ה26(יש לציין שהייתי איתה במגע,נשיקות ליטופים) שאלותיי... האם אנחנו צריכים לשמור זהירות במשהו? יש סיכון במה שיש לי להריון? מה צריך לעשות,אם בכלל?! אני מאד מקווה שבאמת אין לנו ממה לחשוש! EBV EBNA Ab IgG 221.0 (Pos:>20) U/mL

23/08/2014 | 21:04 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי ליאת מחלת הנשיקה יכולה להגרם ממספר סוגי וירוסים והוירוס שאת חלית אינו מסוכן בהריון. וירוס הcmv הוא המדאיג. בהצלחה

24/08/2014 | 22:45 | מאת: ליאת

תודה רבה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה