הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2014 | 06:51 | מאת: אושר

בוקר טוב.. אני חודשיים אחרי לידה ראשונה, לפני שבוע וחצי חזרתי לקיים יחסים עם בעלי, מניקה באופן מלא... מה הסיכוי שאני שוב בהריון?

18/08/2014 | 23:55 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

הנקה מלאה מעניקה הגנה לא רעה מפני הריון בתנאי שהאשה לא קיבלה מחזור, אך ההגנה אינה מלאה !! במידה ואינך מעוניינת בהריון ממליצה להשתמש באמצעי מניעה. מומלץ לפנות לרופא נשים מטפל לקבלת הסבר על האפשרויות העומדות בפנייך.

19/08/2014 | 19:39 | מאת: אודר

אנחנו די מעוניינים להיכנס שוב להריון. לא מתערבים בכדי למנוע וגם לא מנסים בכוח, מה שצריך לקרות יקרה. טרם קיבלתי מחזור אחרי הלידה, למיטב הבנתי הסיכוי הוא נמוך?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה