צריכה רופא פוריות?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/07/2014 | 13:59 | מאת: תותי

היי אני בת 32 יש לי ילדה מקסימה בת 3. בשנה שעברה הייתי פעמיים בהריון. בפעם הראשונה עברתי הפלה טבעית בשבוע 7 ובפעם השניה גרידה בעקבות שק הריון ללא עובר בשבוע 8. לפני 4 חודשים התחלתי לנסות שוב להכנס להריון ללא הצלחה. בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מתסמונת קדם וסת (לא הייתה לי מעולם) והמחזור שלי שהיה תמיד סדיר להפליא הופיע בשנית 10 ימים לאחר המחזור האחרון. אציין כי בשלושת ההריונות הקודמים נכנסתי להריון בקלות רבה. יכול להיות שיש קשר בין התופעות האני חווה ובין זה שאני לא מצליחה להכנס להריון? האם עליי ללכת לרופא פוריות? או קודם לגניקולוג?

מציע שתפני קודם לגינקולוג שלך לעיבוד ראשוני והוא ידאג להפניות במידת הצורך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה