חיידק אי קולי בשתן בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/07/2014 | 17:22 | מאת: זהבית

שלום רב, לפניי שבועיים עשיתי בדיקת שתן שגילתה חיידק אי קולי,הרופא רשם אנטיביוטיקה ניטרופוראנטין וחלופי לזה מארקודנטין. אני שבוע 28+6 להריון,וחוששת ליטול את התרופה. התייעצתי עם מכון טרטולוגי בי-ם ואמרו לי שהחיידק יכול גם לעבור,לכן כדאי לעשות בדיקת תרבית שתן ולהיות בטוחים. אבל גם לא לחכות הרבה כי את הסוג הזה של האנטיב' מותר לקחת עד שבוע 36 להריון. חבל לי על כל יום שעובר... אשמח לעוד חוות דעת ובנוסף האם מותר לי לקחת לבחילות את התוסף תזונה גרבידול של חב' תפוח ,שזה בעצם כמוסות טבעיות מג'ינג'ר

לקחת האנטיביוטיקה ויפה שעה אחת קודם. אין בעיה עם תוספי מזון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה