משקל עודף אצל עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/07/2014 | 20:36 | מאת: רובא

אני בשבוע ה 27 להריון היום עשיתי הערכת משקל לתינוקת והמשקל שלה 1.500 והרופא אמרה שהמשקל גבוהה וצריכים לעשות מעקב עוד שבועיים בהתחלה היא חשדה שיש לי סכרת הריון אבל אחרי בדיקה התברר שאין לי .. אני מפחדת שיש בעיה אצל התינוק שלי ... בסקירת מערכות הכל היה תקין ...

עניתי קודם לתיקון

26/07/2014 | 19:21 | מאת: רובא

סליחה אבל אני לא רואה שום תשובה בבקשה לענות

מציע לבצע מעקב גדילה כל 4 שבועות. במידה והעובר צומח על אותה במידה והעובר צומח על אותה העקומה הרי שקצב הגדילה תקין. לגבי צורת הלידה צריך יהיה להתיחס בהערכה לפני הלידה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה