משקל עובר בשבוע 27 קילו שש מאות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/07/2014 | 05:30 | מאת: לילך

הרופא אמר שזה מתחת לממוצע. אבל קראתי באינטרנט. שמשקל עובר בשבוע 27 קצת יותר מקילו. אז איך שזה מתחת לממוצע? אשמח לתגובות...

אם הממוצע 1000 גר והערכת העובר 600 גר הרי שזה מתחת לממוצע ויש לבדוק הסיבות לכך

21/07/2014 | 21:24 | מאת: רובא

אצלי זה גם כך העובר שלי 27 שבועות משקל קילו 500 מאות וזה מעל הממוצע למרות שאין סכרת הריון ועכשיו אני עושה מעקב כל שבועיים האם יכול להיות שיש בעיה אצל התינוק ? והאם זה יכול להיות תורשתי כי בעלי נולד 4 קילו ויש לו בן מאישה אחרת שנולד 4 קילו 200

לא ראיתי את הקילו לפני ה 600 . מציע לבצע מעקב גדילה כל 4 שבועות. במידה והעובר צומח על אותה במידה והעובר צומח על אותה העקומה הרי שקצב הגדילה תקין. לגבי צורת הלידה צריך יהיה להתיחס בהערכה לפני הלידה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה