רגישות בגב עליון וקשיי נשימה בשבוע 26

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/07/2014 | 09:45 | מאת: לנה

שלום, אני נמצאת בהריון שני שלי, הריון תקין, אני בסוף שבוע 26 והתחילו לי לחצים ב2 צידי הגב למעלה וקשיי נשימה ולפעמים התקפים עם לחץ לכל ההיקף של הגוף. ואני כל הזמן מרגישה את הרגישות הזאת בגב וקשה לי לקחת נשימה עמוקה. הרופא שלי אמר שהרחם לוחצת על הסרעפת, יש משהו שאפשר להקל על הלחץ הזה? זה מאוד מגביל אותי, אני לא יכולה לשבת, בהליכה אפילו מרגישה את הלחץ הזה יותר ולישון אני יכולה רק על צד שמאל. (על צד ימין זה נהיה בלתי אפשרי, לחץ מאוד חזק)

אני לא ממש מבין את מהות הבעיה אבל מתרשם שאת סובלת מלחץ חזק מאוד וקושי לקחת נשימה עמוקה. במצב כזה המלצתי לגשת למיון יולדות לבדיקה

21/07/2014 | 10:53 | מאת: לנה

הכל תקין מבחינתם, ובדק אותי גם רופא פנימי ואורתופד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה