כניסה להריון ללא חצוצרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/07/2014 | 11:17 | מאת: דינה

שלום. יש לי שאלה שדי מטרידה אותי. יש לי חברה שהורידו לה את 2 החצוצרות שלא היו תקינות והיה לה פעמים הריון חוץ רחמי. לפני כשבוע נודע שהיא בהריון האם זה דבר הגיוני הרי כיצד אפשר להכנס להיריון ללא חצוצרות וללא טיפולי הפריה האם זה הריון תקין אני די מודאגת בבקשה אשמח לתשובה האם זה בכלל הריון שיכול להתקדם וכיצד קורה דבר כזה

אני מציע שאם זה מטריד את חברתך שהיא תפנה. אני בטוח שאת לא מכירה את כל הפרטים הרלוונטיים ולכן תשובה לשאלתך תהיה ספקולציה בלבד.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה