הריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/04/2014 | 20:40 | מאת: עדי

יש לי ילד בן שנה עשרה חודשים (הריון לאחר 4 חודשים של ניסיון). מזה כשבעה חודשים אני מנסה להכנס להריון שני אשר במהלכם נקלטתי פעם אחת וזה נפל מיד. אני בודקת ביוץ בעזרת בדיקות ביוץ כיוון שהמחזור לא סדיר וסביב המועד של הביוץ אנחנו עובדים. רציתי לשאול אם עלולות להיות בעיות בכניסה להריון שני שלא היו בראשון? האם אני צריכה להיבדק (הרופא שלי בחופש ארוך) והאם יש עוד שיטות לבדיקת ביוץ? בנוסף בעלי חלה לפני חודשיים ב CMV, האם זה משפיע על איכות הזרע? תודה...

23/04/2014 | 23:15 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

1. בעיות עלולות להתפתח אחרי הריון ספונטני ותקין. את הצלחת להיכנס להריון פעם אחת, אמנם הסתיים בהפלה אך עדיין, נחשב להצלחה.... 2. מומלץ בכל מקרה לגשת לבדיקת רופא נשים מטפל לאור ווסתות לא סדירים 3. יש עוד שיטות לבדיקת ביוץ, אבל השיטה הכי נוחה והכי פרקטית היא ע"י הערכאות הנמכרות ברשתות הפארם 4. מחלת חום באופן כללי (לא רק CMV) עלולה להשפיע על ספירת הזרע אך לא ניתן לנבא את מידת ההשפעה אם בכלל..

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה