תוצאות חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/04/2014 | 09:47 | מאת: גילי

שלום, בבדיקת חלבון עוברי תבחין משולש שבוע 16.4 התקבלו התוצאות הבאות: AFP 23.6 NG/ML HCG 24.6 IU/ML UE3 0/38 NG/ML הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי גיל ובדיקות 1:538 לפי גיל בלבד 1:970 ובכל זאת נשלחתי לייעוץ גנטי. מה משמעות החריגה? ובמקרה של תחלואים אצל התינוק, באיזה סוג מדובר?

28/04/2014 | 23:50 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

התשובה של הערכים שנתת אינה אומרת לי הרבה, עלייך לציין את המספרים שליד יחידות ה-MOM. בכל מקרה, בהעדר הנתון הזה אני מניחה ששלחו אותך לייעוץ גנטי מאחר ותשובת התבחין המשולש העלתה את הסיכון לתסמונת דאון לעומת הסיכון לפי הגיל בלבד, בכל זאת הסיכון הניתן הוא נמוך מהסיכון מעליו יש אנדקציה לדיקור מי שפיר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה