דליפת מי שפיר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/04/2014 | 22:53 | מאת: שני

שלום, אני בשבוע 18 להריוני, בשבועיים האחרונים החלה לי מעיין רטיבות בתחתונים, התלבטתי מאוד אם זה הפרשות, קראתי קצת באינטרטנט וכתוב המון על דליפת מי שפיר ועל כך שיש ערכה לבדיקה, עשיתי שימוש בפד לבדיקה, והתוצאות הראו שיש דליפת מי שפיר... אני חוששת מאוד יש לי נעקב רק לקראת סופשבוע, הרופאה שלי בחול ואני מתלבטת אם לגשת למוקד... האם זה משהו שקיים בשבוע כל כך מוקדם? יש סיכוי שהבדיקה טועה?! תודה שני

16/04/2014 | 22:28 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

רוב הסיכויים כי מדובר בהפרשות נרתיקיות או בדליפת שתן אך בכל זאת ממליצה לפנות לבדיקת רופא נשים מטפל או במיון נשים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה