ערכת ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/04/2014 | 16:00 | מאת: שירלי

אני עושה מעקב ביוץ על מנת לנסות להרות בת. במקביל אני בודקת גם בערכות ביוץ. אתמול ערכת ביוץ הייתה חיובית והייתי אצל הרופא הזקיק היה בגודל 20 מ"מ והרופא אמר בכל זאת לקיים יחסים, היום ערכת ביוץ עדיין מאוד חיובית ויש לי קצת רגישות בפיטמות. האם ייתכן עדיין כי הביוץ יהי רק מחר או שהיה היום? האם יכולה להיות רגישות בפיטמות יום לפני ביוץ? האם ערכת ביוץ צריה להיות שלילית ביום הביוץ? חשוב לי מענה על כל השאלות הללו כי גם אם השיטה אינה בטוחה ב 100% בכל זאת אני רוצה לדעת שניסיתי הכל

13/04/2014 | 23:18 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

ערכת הביוץ אינה מגלה את הביוץ עצמו אלא את העלייה בהורמון המקדים את הביוץ (LH) בכ-24 שעות ולכן יום אחרי שהערכה חיובית (יום הביוץ) עדיין תהיה חיובית חלשה מאחר וההורמון הזה עדיין קיים בדם, אך לא ברמות גבוהות.

14/04/2014 | 09:03 | מאת: שירלי

הערכה עדיין תהיה ממש חיובית? 2 פסים חזקים ושווים?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה