גודל עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/04/2014 | 16:03 | מאת: mikey

שלום אני בתחילת ההריון, היום שבוע 7+0 עשיתי כמה אולטרסאונדים: בשבוע 5+1 עשיתי והיה שק הריון ושק חלמון, קוטר עובר 4 מ"מ בשבוע 6+1 עשיתי והיה גם קוטב עוברי וגם דופק, crl היה 2.5 מ"מ ומתאים לשבוע 5+6 היום עשיתי שוב אולטרסאונד 7+0 והרופא רשם קוטב עוברי בגודל 5 מ"מ, CRL 5.2 מ"מ הוא אמר שזה תואם שבוע 6+1 ואמר לי לבוא אליו שוב ביום שלישי לבדיקה חוזרת האם זה אומר שזה לא תקין? האם עוד יכול להתפתח כמו שצריך? הוא מאוד הלחיץ אותי תודה

07/04/2014 | 23:23 | מאת: ד"ר נרדין עאסלה

נראה כי התפתחות תקינה, ייתכן ו-"העיכוב" נובע מביוץ מאוחר שהיה לך. הייתי ממליצה על ביצוע בדיקות אולטראסאונד במרווחים יותר גדולים על מנת לתת אפשרות לשינויים להתפתח באופן משמעותי ויהיה ניתן לקבוע בוודאות לפי הבדיקה הבאה האם ההריון מתפתח באופן תקין או לא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה