לאחר כריתה רדיקלית -PSA ופתולוגיה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/07/2016 | 19:09 | מאת: אבי

ד"ר ברגר שלום רב, חודש לאחר כריתה רדיקלית דליפות שתן PSA=0.01 פתולוגיה-גליסון 4+4=8 GRADE 4/5 TERIARY PATTERN 3 INVOLVING R & L PROST. LOBES&APEX TUMOR EXTEND TO L & R SEMINAL VESICLE MULTIFOCAL PERINEURAL INVASION NO ANGIOLYMPHATIC INVASION BLADDER NECK RIGHT SEMIAL VESICLE AND ALL SURGICAL MARGINS INCLUDING APICAL ARE FREE OF MALIGNANCY HIGH GRADE PROST INTRAEPITHELIAL NEOPLASIA BEGIN PROST HYPERPLASIA PELVIC LYMPH NODES R&L:14 LYMPH NODES NEGATIVE FOR MALIGNANCY מעבר להסננה של שלפוחית זרע שמאל לא נמצאה חדירה אקסטרהפרוסטטית מבקש לדעת עם מומלץ טפול קרינתי ו-או הורמונלי כעת

כל עוד PSA שווה נמוך מ0.01 או מוגדר כבלתי מדיד לא הייתי מתחיל הקרנות. רק כשהPSA יעלה הייתי מקרין בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית