MRI ערמונית לפני ביצוע ביופסיה טרנספרינאלית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

15/05/2016 | 19:34 | מאת: אפי

שלום, קיבלתי את תוצאות mri של הערמונית ולהלן הסיכום כפי שרשום בתשובה. שינויים היפרטרופיים נרחבים של הערמונית המרכזית. נגע גיאוגרפי פריפרלי אחורי ימני מזוהה במימדים של 18x7, לא עובר האדרה. PIRADS 3 ללא פתולוגיה קופסיתית. ובלי שום קשר לתוצאת ה-mri הוזמנתי לביח' אסותא לביופסיה טרנספרינאלית בהרדמה כללית. לאור תוצאות ה-MRI האם עלי לעבור את הביופסיה הנ"ל שנקבעה לי לעוד שבועיים ונאמר לי שהיא יותר אמינה ? אני מאוד לחוץ ומודאג ואשמח לקבל תשובה בהקדם.

שלום רב, יכול להיות שאיחרתי את מועד התשובה. בכל מקרה לפי הMRI אין סבירות גבוהה לממאירות. חסרים לי פרטים כמו רמת הPSA וממה אתה סובל אם בכלל. אבל רק על סמך הMRI יתכן שאפשר להשאר במעקב בלבד. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית