צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/05/2015 | 12:50 | מאת: איל

האם צרינה במתן שתן ומתן שתן הרבה פעמים במיוחד אחרי יחסי מין זה סימן לערמונית מוגדלת או סרטן הערמונית.

שלום רב, ישנן סיבות רבות לצריבה ותכיפות במתן שתן. הסיבה העיקרית הינה זיהום או דלקת בבלוטה. גם ערמונית מוגדלת יכולה לגרום בעיקר לתכיפות אך גם לצריבה. האפשרות לממאירות קיימת אך הסיכויים שסרטן בערמונית יתגלה דרך תסמינים אלה הינו נמוך ביותר. לסיכום, קרוב לוודאי שאין קשר בין התסמינים שאתה מתאר לבין סרטן בערמונית שלך. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית