ביופסיה לערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

26/04/2015 | 20:14 | מאת: אאא

היי בן 54 בדיקות דם psa=5.25 בדיקה ידנית על ידי אורלוג ללא מימצאים צריך לעבור בדיקת ביופסיה לערמונית מפחד מאוד ומתלבט בין אסותא רמת החיל ומדיקל סנטר הרצליה ההתלבטות היא שבאסותא ניתן לעשות דגימות גנטיות DNA בביופסיה הראשונה כדי למנוע ביופסות חוזרות האם יש מישהו שיכול להמליץ על אורלוג מומלץ לביופסיה מפחד מאוד מהבדיקה והאם ניתן לעשות בהרדמה מלאה או שמספיק טישטוש

שלום רב, אני בדרך כלל לא נותן המלצות על רופאים אחרים או בתי חולים מעל דפי הפורום. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית