Psa ואבנים בשתן

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/04/2015 | 22:50 | מאת: לאה

אבי בן 74, בבדיקת MRI שביצע ישנה ערמונית מוגדלת 6.9*5.3*7.0 עם נפח של 133 סמק הבלוטה המרכזית מאוד מוגדלת מתאים ל bph אין עדות לפריצת הקפסולה או גרורות בנוסף ישנן אבנים מרובות בכיס השתן אין עדות להרס העצם גוש בקוטר 1.7 ליד עצם הפוביס השאלה שלי היא על איזה פתרון ללכת ניתוח רדיקלי פתוח או עי רובוט או שבכלל הכי נכון בגילו ללכת על ניתוח לייזר(לאחר כיווץ הערמונית עי זריקה ) ולאחר מכן הקרנות ? ‫

לאה שלום, מה שחסר לי בתאור שלך זו אבחנה. לא ברור לי אם מדובר בכלל בממאירות. האם תוכלי לתת עוד אינפורמציה? בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית