adenocarcinom

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

17/04/2015 | 05:56 | מאת: גמבורי

אני בן 71 ועקב עליות ב PSA ערכתי במשך השנים מספר ביופסיות בערמונית ללא ממצאים . לאחרונה עם עליית ה PSA ל 9.8 ערכתי ביופסיה נוספת ונמצאו סימנים ל ADENOCARCINOMA. כמה עלי להיות מודאג?

שלום רב, אתה אובחנת עם סרטן ערמונית כמו רבים בני גילך. מצד אחד אינך צריך להכנס ללחץ אך מצד שני אסור כמובן להזניח. המלצתי אליך, לפנות לאונקולוג מומחה בתחום ליעוץ מסודר על האופציות הטיפוליות העומדות בפניך. יתכן שתעלה גם אפשרות למעקב בלבד אך זאת רק אם נתוני המחלה יאפשרו זאת בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית