מצבי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/02/2015 | 21:40 | מאת: אמיר

בן 60 ללא מחלות סכרת או יתר לחץ דם לא מעשן עושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50-60 דקות בכל הליכה לפני 4.5 שנים התגלה סרטן הערמונית גליסון 7{3+4]נותחתי פסא לפני הניתוח 5.6בבדיקה היסטולוגית שולים נקיות ולאחר שנה עקב כישלון ביוכמי קיבלתי 33 הקרנות +2 זריקות לוקרין ומאז רמת פסא 0.004 במעקב אצל אונגולוג שהוא אופטימי מאוד לגבי מצבי אך בביקורת טוען אין צורך בבדיקה ריקטאלית והשאלה מה דעתך על מצבי ואם החלמתי מהסרטן כפי שטען האונגולוג?האם יש צורך בבדיקה ריקטאלית ?ומה המלצתך לגבי תוספי מזון שכחתי לציין שיש לי כולסטרול בדם בסביבות 240 הטוב 57. תודה מראש

שלום רב, סך הכל אני שותף לדעת האונקולוג שלך בנוגע לסיכויי הריפוי שלך והרושם שלי זה שיש סיכוי מצוין שמחלתך לא תשנה. אני גם מסכים שבשלב זה, אין הצדקה מיוחדת לבצע בדיקה רקטלית אם אין סימפטומים כלשהם או עלית PSA בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית