כאבים בעצמות לאחר ניתוח לכריתת הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

17/11/2014 | 18:06 | מאת: יוסף

דר' רענן שלום לפני כחצי שנה עברתי ניתוח כריתת הערמונית לאחר גליקסון 6 ו PSA 9 מאז הניתוח ה PSA נמוך מ-0.03 אך קיימים כאבים חזקים מאוד בעצמות האגן שהולכים ומתחזקים ומתפשטים למותניים וגב תחתון. האם לדעתך יש מקום לבדיקת MRI או PAT לצורך ווידוי העדר חלילה גרורות

שלום רב, להערכתי הכאבים אינם קשורים להתפשטות הסרטן ואתה לא נמצא בסכנה. יש לפנות לאורטופד גב שיבצע אבחון למקור הכאב ושיתן תוכנית טיפול בבעיה בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית