PSA

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

19/10/2014 | 13:40 | מאת: דוד

אני בן 77 ו-8 חדשים בשנת 2009 עברתי ברכיתרפיה בעקבות PSA 8.0 אז ה-PSA ירד כבור 3 שנים ה-PSA התחיל לעלות ועכשיו הוא 9.6. לפני שנה עברתי בדיקת מיפוי עצמות ו-CT ולא מצאו שום ממצא. לפני חצי שנה עברתי בדיקת מיפוי של petct של אזורי הגוף עם choline ולא נמצא שום ממצא. ובכל אופן ה-PSA 9.68. אודה לך אם תייעץ לי מה עלי לעשות. בתודה דוד

דוד שלום, להערכתי אינך זקוק כרגע לדבר פרט להמשך מעקב בלבד. במידה והPSA ימשיך לטפס יש לבצע הערכת מצב מחודשת אבל בכל מקרה יש להפעיל שיקול דעת בנוגע לצורך בטיפול כלשהו בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית