תיפקוד מיני עם טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

15/09/2014 | 18:01 | מאת: אברי

תוך כדי הטיפול ההורמונלי (זריקות זלודקס)ולאחר סידרה של הקרנות. הוצע לי להתחיל בשיקום התיפקוד המיני. 1. אני קורא שהזריקות ההורמונליות הם למעשה סירוס כימי, אז איך ניתן לבצע שיקום כשהחשק המיני לא קיים? 2. האם הפעילות המינית לא מזיקה בשלב זה? אם זריקת הזלודקס מונעת את מעבר הטסטסטורון לערמונית, הפעילות המינית לא עושה ההפיך?

אברי שלום רב, השאלות שאתה מציג בהחלט מטרידות כל אחד שמקבל טיפול מסרס. בהחלט במצב של סרוס שיקום היכולת המינית מוגבלת עקב בעיית החשק. עדיין ניתן לתרגל ולהקדיש לאינטימיות וטיפול טוב יכול לעזור לכך. בכל מקרה פעילות מינית לא מזיקה בשום צורה במצב זה בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית