ניתוח ערמונית על ידי רובוט

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/12/2010 | 23:02 | מאת: יעקב

מבקש לקבל תוצאות ותגובות על ניתוח הסרת ערמונית באמצעות רובוט בישראל,מי המנתח ותוצאות.דחוף

30/12/2010 | 11:43 | מאת: יעקב לא רופא ולא מטפל

ליעקב שלום רק לפני כמה ימים נשאלה כאן שאלה זהה. ( ניתוח ערמונית ע"י רובוט) שבעקבותיה נכתב שרשור של תגובות . גלגל את העמוד למטה ותמצא את כל התשובות שאתה מחפש. אריכות ימים בבריאות. יעקב.

31/12/2010 | 11:17 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

יעקב שלום ראה התכתבויות בדפים קודמים בפורום . ד"ר אריאלי

04/01/2011 | 09:05 | מאת: אבי

אני עברתי ניתוח רובוטי ב ניו יורק והכל תקין. לא מומלץ לעבור את הניתוח בישראל מחוסר ניסיון . אנא אתה יכול לפנות אלי ואשמח לעזור. אבי [email protected]

מנהל פורום סרטן הערמונית