ביטוח נסיעות לחולה סרטן לבלב גרורתי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/11/2015 | 18:59 | מאת: דניאלה

בעלי חולבה סרטן לבלב גרורתי מקבל כימותרפיה. בעברו (לפני שנה) גם DVT+PE אנחנו רוצים לנסוע לכמה ימים לחופשה לאיטליה. ערכתי בירורים עם חברות ביטוח, כולל פספורטקארד, ויש מגבלה של 50000$ לכל בעיה שקשורה לסרטן. למרות נכונותי לשלם פרמיה גבוהה יותר, נאמר לי שזה סכום הכיסוי המירבי. 1. האם יש לך המלצה כיצד ואצל מי ניתן לקבל כיסוי רחב יותר? 2. האם מנסיונך סכום של 500000$ הוא סביר באיטליה, או עדיף לוותר על הנסיעה? בתודה דניאלה

שלום דניאלה, צר לי לשמוע על מחלתו של בעלך ואני מאחל לו החלמה מהירה ובהצלחה עם הטיפולים. לצערי אינני מכיר חברה שמציעה כיסוי רחב יותר שכן אלו כיסויים מאוד מיוחדים ועל כן מוגבלים בערכם. ביחס לשאלתך השנייה - מאחר ואינני יודע את גילו של בעלך או סוג הטיפול שהוא מקבל (פולפירינוקס? ג'ימזר? אברקסן? אחר? ) והאם יש מחלות רקע נוספות מעבר להפרעות קרישיות הדם שציינת, אוכל רק לענות בצורה עקיפה : הטסה רפואית בחזרה מאיטליה לישראל עולה כ 20,000$ והיתרה מספיקה לכ 7 ימים בבית חולים. אם חס וחלילה תחול החמרה במצבו, אין לדעת לאן היא תתפתח וכמה זמן יעבור עד שיהיה כשיר להטסה ארצה וזה השיקול המרכזי כאן. יחד עם זאת, את מכירה טוב יותר את בעלך ואת מצבו הכללי בין הטיפולים. אם בין הטיפולים הוא מתפקד באופן סביר ואינו מפתח תופעות עקיפות, בהתייעצות אחת עם רופאיו אפשר לקבל החלטה בקשר לנסיעה עצמה. אם תחליטו שאתם נוסעים אוכל רק להמליץ להישאר קרוב למרכזי הערים (רומא, נפולי, מילנו) ולא להתרחק מידי. בהצלחה רן

24/11/2015 | 09:48 | מאת: דניאלה

תודה על התשובה המפורטת. אני מצרפת עוד קצת רקע. בעלי בן72, הוא מטופל בג'מזר, בסבילות מצויינת וללא תופעות לוואי, מה גם שהוא א-סימטומטי לחלוטין. בנוסף לסרטן הלבלב הוא "עשה" לפני שנה DVT+PE ומאז מטופל בקלקסן.האם במצב זה היית ממליץ על הנסיעה?

שלום דניאלה, צר לי לשמוע על מחלתו של בעלך ואני מאחל לו החלמה מהירה ובהצלחה עם הטיפולים. לצערי אינני מכיר חברה שמציעה כיסוי רחב יותר שכן אלו כיסויים מאוד מיוחדים ועל כן מוגבלים בערכם. ביחס לשאלתך השנייה - מאחר ואינני יודע את גילו של בעלך או סוג הטיפול שהוא מקבל (פולפירינוקס? ג'ימזר? אברקסן? אחר? ) והאם יש מחלות רקע נוספות מעבר להפרעות קרישיות הדם שציינת, אוכל רק לענות בצורה עקיפה : הטסה רפואית בחזרה מאיטליה לישראל עולה כ 20,000$ והיתרה מספיקה לכ 7 ימים בבית חולים. אם חס וחלילה תחול החמרה במצבו, אין לדעת לאן היא תתפתח וכמה זמן יעבור עד שיהיה כשיר להטסה ארצה וזה השיקול המרכזי כאן. יחד עם זאת, את מכירה טוב יותר את בעלך ואת מצבו הכללי בין הטיפולים. אם בין הטיפולים הוא מתפקד באופן סביר ואינו מפתח תופעות עקיפות, בהתייעצות אחת עם רופאיו אפשר לקבל החלטה בקשר לנסיעה עצמה. אם תחליטו שאתם נוסעים אוכל רק להמליץ להישאר קרוב למרכזי הערים (רומא, נפולי, מילנו) ולא להתרחק מידי. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל