התחלת טיפול תרופתי לאחר עשיית הביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/09/2015 | 11:44 | מאת: רנית

שלום רב עשיתי ביטוח חו"ל לפני כחודש. לאחר כשבועיים חשתי ברע והרופא בקופת חולים רשם לי תרופה להורדת לחץ דם שנתגלה במקרה. השאלה האם אני מבוטחת במקרה ותהיה עליה בלחץ דם בחו"ל ואצטרך טיפול רפואי שם כי כאמור עשיתי את הביטוח לפני שהארוע התרחש.? האם עלי לעדכן את חברת הביטוח? כיצד עלי לנהוג? תודה רבה. רנית

שלום רנית , המלצתי היא תמיד להיות חכם ולא צודק ולכן יש לעדכן את חברת הביטוח בשינוי שחל במצבך הרפואי על מנת להתאים את הכיסוי למצב החדש. קל וחומר כאשר מדובר על מצב רפואי חדש שהשלכותיו אינן ברורות או ידועות ועלול להסתבך בזמן השהות בחו"ל. מועדים לשמחה ונסיעה טובה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל