ביטוח לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/08/2015 | 23:12 | מאת: ירדנה

שלום, אנו עתידים לנסוע לחו"ל ב- 4/8/15 עשינו פוליסת ביטוח מורחבת בחברת כלל ב27/7/15 רצה הגורל ובעלי אושפז ליום אחד בבית חולים עקב בעייה רפואית חולפת. בעלי מתעקש לצאת לטיול. האם נהייה מבוטחים על הבעייה אם תצוץ שוב בחול? כשעשינו את הביטוח בעלי היה בריא, הבעיה צצה כשכבר היה לנו ביטוח. מה אתה ממליץ? תודה מראש, ירדנה

שלום ירדנה, אמנם כאשר רכשתם את הביטוח בעלך היה בריא (ואני מקווה שהוא בריא גם עכשיו) אולם הביטוח עוד לא נכנס לתוקף ולכן עליכם לדווח על העניין לחברת כלל על מנת שלא תימצאו מול שוקת שבורה אם חס וחלילה האירוע יתרחש שוב בזמן שהותכם בחו"ל. מכאן יש שתי אפשרויות : בכלל יבצעו התאמה של הכיסוי בהתאם לדיווח החדש ואולי תצטרכו לשלם פרמייה נוספת תמורת הסיכון הנוסף (ויש לוודא היטב שאכן יש לכך כיסוי) או שבכלל יחליטו להחריג את הבעיה (במילים אחרות לא לכסות גם אם תתרחש החמרה בחו"ל).במקרה שיחליטו לא לכסות את העניין כי הוא סמוך לתחילת הביטוח, ניתן לבטל את הפוליסה בכלל ולפנות לחברות אחרות המבטחות גם מצבים רפואיים שאירעו בסמוך לתחילת הביטוח כגון פספורטכארד, מגדל או הראל לדוגמא. בהצלחה, נסיעה טובה ורק בריאות רן

03/08/2015 | 11:09 | מאת: ירדנה

תודה רבה על התייחסותך. כרגע מבררים, דיי מורכב, נקווה שייסתדר, לא כל כך אופטימיים. מחכים לנציגים שייחזרו אלינו, הזמן דוחק. האם ידוע לך על מישהו שיכול לטפל במיידית? אנו אמורים להיות בשלוש לפנות בוקר בשדה התעופה והטיסה בשש לפנות בוקר.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל