ביטוח נסיעות לחול אחרי אבן בכליה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/07/2015 | 14:22 | מאת: אמיר

שלום, אושפזתי לפני שבועיים עם אבן בכליה ומאז כנראה שהאבן יצאה והרופא אומר שאין מניעה לטוס לחו"ל. האם אני צריך ביטוח עם החמרה למצב קיים?

שלום אמיר , ברוב חברות הביטוח, הכיסוי להחמרה של מצב רפואי קיים תקף רק לאירוע רפואי שלא אובחן או הוחמר בחצי שנה האחרונה . מכיוון שאצלך מדובר על שבועיים בלבד, עליך לרכוש ביטוח הכולל החמרה למצב רפואי שאובחן גם במהלך החצי השנה האחרונה. בהצלחה רן

28/01/2016 | 13:39 | מאת: ורי

איזה חברות ביטוח מכסות את זה?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל