בטוח נסיעות אחרי החלפת מסתם ו-2 מעקפים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/07/2015 | 22:53 | מאת: אופיר מנחם

אני בן 82 עברתי לפני 11 חודש ניתוח לב פתוח בכל תקופת השקום הורידו בהדרגה את כמות הכדורים לפני חודשיים הוסיפו לי 2 כדורים החודש שוב הורידו כדור אחד. כרגע אני מרגיש טוב והקרדיולוג שלי אישר לי ליסוע לחו"ל . פניתי לביטוח פניקס והם דורשים שהרופא ייתן אישור בכתב שאני יכול לטוס . הרופא אומר שמבחינה משפטית אסור לו לתת אישור כזה.האם זו סיבה שאני לא יכול לעשות ביטוח. אני שלחתי מספר בדיקות ואקו לב וסיכום מחלות שלי ולא .שלחו טופס עם הרבה שאלות שאין לי מי שיענה עליהן. אבקש את עזרתכם.

שלום רב, ראשית, תוכל לפנות לחברות אחרות שאולי תהליך החיתום הרפואי שלהן שונה. ואם לא, יש להבין כי זו זכותה של חברת הביטוח לבצע בדיקה מקיפה לפני ביטוח של אדם בגילך עם הסטוריה רפואית כמצויין. אגב, ביחס לרופא שלך - מבחינה משפטית אני לא רואה הבדל בין אמירה בע"פ לחתימה על טופס (למעט אולי העובדה שאמירה בעל פה הוא יוכל להכחיש אבל האחריות המקצועית היא זהה). על כל פנים, צר לי שאינני יכול לסייע, למעט הפנייתך לחברות נוספות. בהצלחה ורק בריאות רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל