נסיעה לחו"ל לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/06/2015 | 10:31 | מאת: אור

שלום רן, אני רוצה לטוס לחו"ל כשאני ארבעה חודשים לאחר ניתוח מעקפים בלב. איזה ביטוח אני צריך לעשות? האם כל סוכן ביטוח יגול לספק לי את הביטוח הרצוי לי?

שלום אור , הביטוח שאתה צריך לעשדות חייב לכלול הרחבה מיוחדת למצב רפואי קיים שהתרחש בחצי שנה האחרונה (שים לב - ההרחבות הרגילות למצב רפואי קיים אינן כוללות אירועים שהתחרשו בחצי שנה האחרונה). חברות כמו פספורטכארד, הראל, מגדל מוכרות ביטוחים מותאמים למצבך. בעיקרון כל סוכן יכול לסייע בכך ולמצוא עבורך את הכיסוי המתאים בהתאם למצבך הרפואי, יעד הנסיעה ותקופת הנסיעה. בהצלחה ורק בריאות רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל