ביטוח חו"ל לחולה סרטן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/12/2014 | 11:05 | מאת: מאי

בעלי סובל מלימפומה של העור ואנחנו טסים להתיעץ עם רופא מומחה בחו"ל. אני מחפשת ביטוח נסיעות שיכסה אותו לכמה ימים עבור כל דבר לא קשור למחלה (תאונה, וכו'). הבנתי שחלק מהחברות לא מסכימות לבטח כשהמטרה היא התיעצות רפואית. מה עלי לעשות? (הטיסה היא הלילה, אז זה דחוף)

שלום מאי, אם הנסיעה היא לצורכי התייעצות בלבד, שלא כוללת שום מרכיב טיפולי במהלך הנסיעה, תוכלי ליצור קשר עם מוקד פספורטכארד ב 9912* . העיקרון המנחה של חברות הביטוח הוא הסיכון הכרוך בטיפול רפואי והסתבכותו, ועל כן במצב עניינים שכזה מעדיפות חברות הביטוח שלא לבטח. אגב, רשמת שהבנת שחלק מחברות הביטוח לא מוכנות לבטח, אולם לא ברור לי ממי הבנת ומה עם החלק השני של חברות הביטוח . אני ממליץ ליצור קשר עם חברות הביטוח השונות ולקבל מידע מדוייק. בהצלחה רן

16/12/2014 | 13:50 | מאת: מאי

תודה רבה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל