ביטוח נסיעות לחול לאחר פרפור חדרים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/09/2014 | 07:05 | מאת: קטי

מתי אפשר לעשות ביטוח נסיעות לטיול לחול לאחר צינור וטיפול בתומך ולאחר חודשיים בעיית פרפור חדרים והמשך טיפול בתרופות?

שלום קטי, כיום יש מספר ביטוחי נסיעות לחו"ל בארץ שיודעים להתמודד עם מצבים רפואיים שארעו או טופלו לאחרונה ובסמוך לנסיעה. כך תכנית הביטוח של פספסורקטכארד או של הראל. בטיפולים בבעיות קרדיוווסקולריות, ובמיוחד צינתור עם סטנט, חשוב לקבל אישור טיסה מהרופא המטפל שכן חייב לחלוף זמן מינימלי מביצוע הפרוצדורה לפני עלייה למטוס. נא להיוועץ ברופא המטפל. כמו כן יש לזכור כי תתבקשי להמציא מסמכים רפואיים לחברת הביטוח, כך שמומלץ להכין מראש את המסמכים עם אישור הטיסה מהרופא. בהצלחה ורק בריאות רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל