ביטוח נסיעות ליד שבורה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/08/2014 | 10:53 | מאת: גל

שלום רב, אנחנו מתכננים נסיעה בת שבוע לאירופה בעוד יומיים. ביתי שברה את ידה לפני שבועיים והיד מגובסת למשך חודש ימים. אבל להפתעתי, כשפניתי לקופת החולים בבקשה לביטוח נסיעות, נאמר לי שהיד לא תכלל בביטוח, גם לא עבור תשלום נוסף. שאלתי היא האם קיימת אופציה לביטוח היד? תודה

שלום גל, ככל שיש בידיך אישור טיסה מהרופא המטפל (חשוב לקבל אישור מרופא לעלייה למטוס עם גבס שכן לעיתים ישנם מצבים בהם צריך לפתוח קצת את הגבס לשחרור לחץ) תוכלי ליצור קשר עם פספורטכארד בטלפון 9912*. מוכרים ביטוח של הפניקס עם הרחבות מיוחדות למצבים רפואים מיוחדים. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל