ביטוח נסיעות מחברת אשראי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/08/2014 | 02:42 | מאת: סיבית

שלום, ברשותי שני כרטיסי אשראי כשמכל אחד אני יכולה לקבל ביטוח חינם ל55 ימים. שאלתי היא, האם אני יכולה להשתמש בשניהם ובעצם לקבל ביטוח ל-110 ימים? להבהרה- כל כרטיס אשראי מבנק אחר, שעובד עם חברת ביטוח אחרת. תודה

שלום סיבית, להפעיל את הביטוח משני כרטיסים שונים ניתן ואז כל אחד מהמבטחים יהיה אחראי על מקרה הביטוח ביחד ולחוד. אלו הוראות המפקח על הביטוח. יחד עם זאת, להפעיל כל אחד מהם לתקופה אחרת עלול להיות בעייתי כיוון שתנאי גורף בפוליסות ביטוח הוא שהפעלת הביטוח תיעשה כל עוד המבוטח בארץ ולמעשה הפעלת הביטוח ל 55 ימים האחרונים עלול להתפרש כהפעלה מחו"ל מה שיגרום לביטול הפוליסה. כמובן שיש לבחון זאת אל מול הפוליסות השונות. עצה שלי היא ליצור קשר עם חברות הביטוח לבדוק האם ניתן לרכוש ביטוח עתידי שייכנס לתוקף עוד 55 ימים ולהסביר את המהות לנציגי חברות הביטוח. בנימה אישית - אני הייתי מציע לרכוז ביטוח אחד לכל התקופה ולרכוש את הביטוח המתאים לצרכי הנסיעה ולאו דווקא להסתפק בביטוחי החינם שידועים כמצומצמים מבחינת היקף הכיסוי. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל