שבר בזרוע היד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/08/2009 | 10:00 | מאת: יפית

בוקר טוב אמא שלי בת 76 וסובלת מכאבים מאוד חזקים מהשבר ביד היא לוקחת אופטלקין נוזלי וכדורים וההשפעה לוקחת בערך שעתיים וחצי המליצו לה על כדור בשם TRAMADEX ושמעתי שיש תופעות לוואי רציתי לדעת אם כדאי להשתמש בזה או המלצה על כדור אחר. יפית חדד

15/08/2009 | 21:33 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום יפית. טרמדקס כדור מצוין, בהתחלה תיתני לה לפני השינה, ולאחר מספר ימים שהיא תתרגל, ניתן לתת פעמיים ביום, בבוקר ובערב. אני מדבר על מינון של 100 מ"ג. בכל מקרה, תדעי שיש גם כדורים של מינון מופחת - 50 מ"ג, ולהם לוקח להתרגל בפחות זמן.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל