כאבים ונוקשות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/10/2016 | 11:36 | מאת: אבי

שלום רב הנני סובלת מכאבים ונוקשות בכל שרירי הגוף לקיתי בפיברומיאלגיה קשה כל שרירי הגוף תפוסים וכואבים במיוחד בפנים בצוואר ובקרקפת העיניים . לפני כן סבלתי מכאבים קטנים יותר ואז זה התפשט לי לכל הגוף ידוע לי כי. מחלה מתפשטת יותר ומחמירה יותר מדאגות יש לציין שגם משפחתי ו במיוחד בעלי אינו עוזר או תומך אלא ההיפך הכאבים חזקים איך ניתן להשתחרר מכאבים אלו והשרירים התפוסי

שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו התאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות במצבים מסוג זה. תוכלי לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה